Κίνας-LUTONG Ας ισχυρή παρουσία στο Ντουμπάι έκθεση 2017



Κίνας-LUTONG Ας ισχυρή παρουσία στο Ντουμπάι έκθεση 2017

Automechanika Dubai, ως μία από τις 16 παγκόσμιες εκθέσεις Automechanika που διοργανώθηκαν στην Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Αφρική, αποδείχτηκε η ιδανική πλατφόρμα στην περιοχή για το εμπόριο και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ επαγγελματιών από όλο τον κόσμο που συνδέουν την επιχειρηματική δραστηριότητα ο κόσμος. Ως μέλος της Κίνας, η βιομηχανία εξαρτημάτων αυτοκινήτων της Κίνας-LUTONG παρακολούθησε συνεχώς την Automechanika Ντουμπάι από το έτος 2010 ως εκθέτης κατά τη διάρκεια της 7ης-9ης Μαΐου 2017. Ως κατασκευαστής πιστοποιημένο κατά ISO9001 στον τομέα των ανταλλακτικών ανταλλακτικών συστήματος έγχυσης καυσίμων ντίζελ, αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην προμήθεια Υψηλής ποιότητας μέρη έγχυσης καυσίμου ντίζελ και προσφέρει πλήρη λύση για την aftermarket.


China Lutong Parts Plant, is a professional OEM & aftermarket parts supplier which specialized in high quality diesel fuel injection parts & locomotive diesel engine parts with a long history, Our main products include Head Rotor(VE Head Rotor,Perkins Head Rotor),Diesel Nozzle,Diesel Plunger,Diesel Elements,Diesel Injectors,Delivery Valve,Cam Disk,Drive Shaft,Repair Kits,Feed Pump,Roller Ring,VE Pump Parts,Nozzle Tester,Test Bench,Common Rail Injector,Common Rail Nozzle,Common Rail Injector Control Valve.and so on.

Automechanika Dubai 2017 απορρόφησε 1955 εκθέτες από 57 χώρες για να αλληλεπιδράσει με περισσότερους από 28839 επισκέπτες από 134 χώρες. Στο φετινό αυτό συνέδριο έχουν συμμετάσχει 25 επίσημες περιπτέρες χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανικής Pavilion της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως, και το μεγαλύτερο περίπτερο της Κίνας Pavilion κάλυψε όλες τις έξι κατηγορίες προϊόντων της έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προγραμματίσαμε περισσότερους από 90 επισκέπτες για συνομιλία και συνάντηση, οι οποίες καθιστούσαν το σημείωμα των λεπτομερειών συνεργασίας μεταξύ τους. Από την έκθεση αυτή, η εταιρεία μας έμαθε επίσης τη ζήτηση και την τάση της αγοράς που θα μας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσουμε τη δομή των προϊόντων μας και την τεχνολογία παραγωγής. Ο σκηνοθέτης μας Τσεν και ο διευθυντής Rodge είχαν επίσης τη συνάντηση με μερικούς από τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους της αντιπροσωπείας μας από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική για να ασχοληθούν με τη νέα επαφή συνεργασίας και μοιράστηκαν την ιδέα της ανάπτυξης τάσεων και λύσεων πωλήσεων στην αγορά. Και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η βαλβίδα ελέγχου κοινής ίντσας και το ακροφύσιο common rail χαιρετίζονται ιδιαίτερα από τον επισκέπτη, η ποιότητα του οποίου αποδείχθηκε ήδη από την ανατροφοδότηση της αγοράς.

Η Κίνα-Lutong θα προσφέρει με συνέπεια την παραγωγή υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών diesel και την αυτοκινητοβιομηχανία aftermarket λύση στο πεδίο των εξαρτημάτων έγχυσης καυσίμου ντίζελ.

Ευχαριστούμε για όλους τους επισκέπτες που μας συναντήθηκαν σε αυτή την έκθεση και ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων των συνεργατών μας.

Θα σας δούμε το επόμενο έτος Automechanika Dubai 2018, 1η-3η Μαΐου.

Led street light housing

Led street light housing,High Quality Led street light housing,Led street light housing Details, Ningbo Hoteng Machinery Co., Ltd.

Ningbo Hoteng Machinery Co.,ltd. , https://en.boss-goo.com

Posted on