China-Lutong zal deelnemen aan Automechanika DUBAI 2017


China-Lutong zal deelnemen aan Automechanika DUBAI 2017

Automechanika DUBAI 2017

Data: 7 - 9 mei, 2017 (zondag - dinsdag)

Stand: Z3-B31 (Zaal Za'abeel 3, B31)

Openingstijden: 10:00 - 19:00 uur (dagelijks)

Locatie: Dubai World Trade Center, Dubai, UAE

Booth Manager: Rodge Chen / Hua Chen

China-Lutong zal deelnemen aan Automechanika DUBAI 2017 (Dubai, UAE) van 7 tot 9 mei 2017. Onze cabine nummer is Z3-B31 in zaal Za'abeel 3. China-Lutong is een fabrikant die gespecialiseerd en professioneel is in diesel Injectie reserveonderdelen voor bijna 30 jaar sinds 1982. Door onze hoge quanlity complete aftermarket systeem en blijven onderzoek en ontwikkeling onze technologie om nieuwe trend en getij aan te passen, is China-Lutong uitgegroeid tot een leider in de productie en commercialisatie van Diesel Engine Parts & Accessoires voor Automotive, Marine & Diesel Industrial.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.

Automechanika Dubai, als grootste internationale automotive aftermarket beurs in het Midden-Oosten, serveert Automechanika Dubai enkele van de grootste automotive markten zoals Saoedi-Arabië, Iran, Irak, Syrië, de Golfstaten en Afrika. Automechanika Dubai is bekend om een belangrijke handelshub die de MENA-regio verbindt met Afrika, Azië, Europa, Amerika en Australië. Automechanika DUBAI heeft een groot potentieel en is vol kansen. Wij verwelkomen u graag op de Exhibition Stand HallZa'abeel 3 Z3-B31 om te onderhandelen over samenwerking.

Wij verwelkomen u graag bij de tentoonstelling en kijken uit naar het bouwen van goede en lange termijn zakelijke relaties met u.

Bike Pedals

Bike Pedals With Straps,Bike Pedals,Bicycle Pedals,Road Bike Pedals

Shenzhen Zhongke Tianyu Technology Co., Ltd. , https://www.zonkietec.com

Posted on